Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναὶα, αποφασιστική».

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

+18 Επτά μέλη των WhiteHelmets δολοφονήθηκαν από άγνωστους στο Ιντλίμπ.ΦΩΤΟ

Eπτά μέλη των  WhiteHelmets Λευκά Κράνη της πολυβραβευμένης με Όσκαρ  πολιτικής προστασίας της  »συριακής αντιπολίτευσης » και τρομοκρατίας  » σκοτώθηκαν από αγνώστους το Σάββατο στην Sarmine, σε μια πόλη στα κατεχόμενα της επαρχίας του Idleb.
« Άγνωστοι εισέβαλαν στο κέντρο της Πολιτικής Άμυνας στην Sarmine κι άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας 7 εθελοντές « , ανέφερε η οργάνωσή τους σε ανακοινωθέν που δημοσιεύθηκε στο site της στο internet.
« 2 minibus των WhiteHelmets και walkies-talkies εκλάπησαν », διευκρίνισε.
« Οι 7 σκοτώθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι », διευκρινίζει η φιλοαντιπολιτευόμενη ΜΚΟ μ΄έδρα το Λονδίνο (OSDH). Το πρωί τους βρήκαν νεκρούς οι συνάδελφοί τους.
Στα «Λευκά Κράνη» απονεμήθηκε το Όσκαρ για το καλύτερο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους ταινίας 2 βρετανών κινηματογραφιστών το 2017 που εκθείαζε τη δράση τους.
dimpenews.com